Σχετικά με εμάς

Κρητικά παραδοσιακά τρόφιμα

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα CRETEN TRADITIONAL FOODS με αυθεντικά παραδοσιακά κρητικά προϊόντα . Το ελληνικό ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ελληνική κρητική επιχείρηση και ανήκει στην εταιρία Πολυχρόνης Μαυρογένης με αφμ 101596793 και έδρα γεωργιακάκηδων στα Χανιά της Κρήτης.

Αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες και ίσως μελλοντικοί μας πελάτες μπηκαμε στην διαδικασία του ξεκινήματος της επιχείρησης CRETEN TRADITIONAL FOODS για να γνωρίσετε και εσείς τα εκλεκτά, αγνά και παραδοσιακά μας προϊόντα καθώς και τα διακοσμητικά είδη κρητικής κουλτούρας φέρνοντας κοντά σας στην κρήτη.

Το ξεκίνημα της CRETEN TRADITIONAL FOODS θα είναι με μια μικρή ποικιλία προϊόντων και λίγων παραγωγών που θα εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα ως απώτερο σκοπό μαςτηνικανοποίηση και την κάλυψη των δικών σας αναγκών και απαιτήσεων.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ποικιλία εκλεκτών κρητικών προϊόντων, όπως παραδοσιακή κρητική τσικουδιά, ρακόμελο, και κρητικά βιολογικά κρασιά.

Επίσης θα βρείτε το έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο, τα μοναδικά κρητικά βότανα, το θυμαρίσιο μέλι, τα παραδοσιακά κρητικά παξιμάδια καθώς επίσης φυσικά σαπούνια, κουτιά δώρων και άλλα είδη κρητικής κουλτούρας.

Θα είναι χαρά μας να λαμβάνουμε τις προσωπικές σας απόψεις, σχόλια και προτιμήσεις.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Με εκτίμηση

Ευαγγελία – Αναστασία

Λίγα στοιχεία για το eshop

4800 +
Προϊόντα
+
Πελάτες
+
Χώρες
5/5
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mila Kunit

Certified Products

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

We Deal With Various Quality Organic Products!

Shopping Cart